Pofferdikkie.... wat lekker!

Poffertjes op locatie en verhuur van bakplaten

Dikke, ieniemienie, gerezen pannenkoekjes. Mooi rond en zacht van binnen, bestrooid met een laagje poedersuiker, met een klontje boter als finishing touch. Poffertjes om uw vingers bij af te likken. Dat wilt u uw gasten toch ook kunnen voorschotelen?
 

Een bakplaat huren?

Gaat u graag op locatie zelf aan de slag met een bakplaat? Haal de echte poffertjesbakker in u naar boven en huur een bakplaat van De Lachende Poffer.

Uw locatie, onze bakplaat We verhuren professionele poffertjesbakplaten, zowel 100- als 200-dops. Heeft u daar goedgekeurde gasslangen met snelkoppelingen en bijbehorende gasflessen bij nodig? Geen probleem.

Wat kost dat, zo’n plaat?
U huurt al een bakplaat vanaf € 200,-. Weet u wel hoeveel poffertjes u daarmee kunt bakken?
De bakplaat als particulier huren? Ook dat kan. Neem contact op om de mogelijkheden en prijs te bespreken.

Toch liever de gehele partycatering uitbesteden? Dat kan ook!

Bakken op locatie

Geen locatie is te gek. Echt overal? Wij kunnen onze activiteiten uitvoeren op zo goed als iedere locatie. Laat ons u meer vertellen en een offerte op maat maken.

Uitkoop Een groot deel van onze cateringactiviteiten gebeurt op basis van uitkoop. Dit houdt in dat u voor een vast bedrag uw gasten kunt trakteren. We starten al vanaf € 395,-. Uiteraard hebben we nog veel meer mogelijkheden die we graag met u bespreken.

Poffertjes voor iedereen