Pofferdikkie.... wat lekker!

Partycatering en poffers op evenementen & festivals

Niet alleen de smaak, maar ook de beleving bepaalt natuurlijk het succes. Onze poffertjes en churros zijn dan ook erg populair. Heerlijke, verse snoeperijen voor jong en oud.
 

De Lachende Poffer is van de partij

De Lachende Poffer is van de partij

Wilt u uw gasten ook verblijden met poffertjes en churros op uw evenement? Wij zijn overal graag van de partij. Zo staan we al meer dan 10 jaar op festivals als Pinkpop, Rock Werchter, Graspop, Intens Festival, Reggea Geel en Pukkelpop. Wij schenken ook Nespresso-koffie: heel erg welkom natuurlijk na die korte festivalnachtjes.

Wij werken met moderne apparatuur en investeren in moderne productiemiddelen, waardoor wij ook op zeer grote publieksevenementen al uw gasten kunnen voorzien van poffertjes, churros en andere lekkernijen. 

In de winter verkopen we ook koek-en-zopie
Partycatering

Partycatering

Wij werken rechtstreeks voor u als opdrachtgever, of nauw samen met diverse partycateraars om de catering of een deel van het buffet te verzorgen. Dit doen wij graag voor u tijdens uw feest, evenement of presentatie. Als u op tijd overlegt, passen wij ons geheel aan de sfeer van uw evenement aan. U kunt ons inhuren bij kinderfeestjes , bruiloften , winkelopeningen en bedrijfsfeesten . Voor particulieren hanteren wij een speciaal tarief.

Poffertjes voor iedereen